Alegeri Moldova. Pericol uriaș: "Igor Dodon acuză România de toate relele"

Maia Sandu, candidat la președinție al Republicii Moldova, a vorbit într-o intervenție telefonică la emisiunea Ambasador România, despre atacurile murdare de care a avut parte.

"Avem parte de o campanie mai puțin civilizată dacă pot să spun, o campanie în care minciuna se utilizează la greu, dar sunt ajutată de foarte mulți oameni onești, care se implică, o campanie de mobilizare în ultimele zile în Diaspora și acum s-a răspândit și în rândul tinerilor în R. Moldova. Toți acești oameni încearcă să ne ajute să combatem aceste minciuni pentru că noi, spre deosebire de ei, nu avem resurse, nu avem televiziuni, nu avem bani să printăm materiale prin care ei ne denigrează. Dar avem oameni care încearcă să explice că acestea sunt doar niște falsuri lansate de un candidat laș, care nu poate să lupte pentru voturile oamenilor prin propriile lui idei, prin realizările pe care nu le are și atunci, recurge la această politică murdară și la lansarea acuzațiilor denigratorii la adresa mea", a declarat Sandu la Realitatea TV.

Candidatul pro-european la președinția R.Moldovei a adresat și un mesaj pentru cetățenii moldoveni din România.

[citeste si]

"Într-adevăr pe 30 octombrie, prezența la urne a fost destul de mică și vreau să-i rog pe toți concetățenii noștri care se află în România să înțeleagă că Igor Dodon este un adevărat pericol pentru țara noastră. El nu este președinte, dar deja ne-a provocat probleme în relația cu Ucraina, el acuză România de toate relele din lume și nu vreau să ne imaginăm ce fel de relații vom avea cu România dacă el ajunge președinte. Haideți să nu lăsăm soarta țării noastre în mâinile lui Dodon și ai altora ca el. Vă îndemn, să faceți efortul să mergeți duminică la vot pe 13 noiembrie, să găsiți cea mai apropiață secție de vot și să alegeți un președinte al tuturor cetățenilor Republicii Moldova, chiar dacă asta va însemna câteva ore pe drum sau la coadă. Haideți să alegem împreună un viitor mai bun acum, nu peste 4 ani pentru voi și pentru familiile pe care le-ați lăsat aici în R. Moldova și știm foarte bine că vă faceți griji pentru cei apropiați. Împreună vom învinge, trebuie să ne mobilizăm și o să reușim neapărat", a transmis Maia Sandu în emisiunea "Ambasador România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel