ALEGERI MOLDOVA. ”Este un proiect al americanilor”

Liderul Partidului Politic ”Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a anunțat public că îl va susține pe Igor Dodon.

Usatîi a declarat într-o intervenție video pe internet, că o consideră pe Maia Sandu, un ”proiect al americanilor” care îl acoperă pe oligarhul Vladimir Plahotniuc.

”Pentru mine este o alegere dificilă, deoarece din nou am fost împărțiți după criteriile dreapta, stânga. Nu pot s-o susțin pe Maia Sandu, care este un candidat al americanilor, cei care îl acoperă pe Vlad Plahotniuc. Astăzi, Igor Dodon este unicul candidat de centru stânga, un candidat care promite anumite chestiuni, printre care și că va declanșa alegeri anticipate și că Plahotniuc va părăsi țara”, a spus Renato Usatîi, scrie Agerpres.

Renato Usatîi, primarul orașului Bălți, este și liderul formațiunii politice ”Partidul Nostru”. El este urmărit internaționat pentru tentativă de omor și există suspiciuni că se află în Rusia. Potrivit acestuia, în spatele acuzațiilor s-ar afla oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Din partea partidului condus de Renato Usatîi, a candidat Dumitru Ciubașenko, care s-a clasat pe locul trei în urma primului tur care a avut loc la 30 octombrie, obținând circa 6%.

Igor Dodon a acuzat PN că nu și-a retras candidatul înaintea primului tur. El și-a dorit o uniune a stângii care l-ar fi propulsat președintele Republicii Moldova încă din primul tur, obținând peste 51%.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel