ALEGERI LOCALE 2016. Marius Crăcea va candida independent pentru Primăria Giurgiu. Organizaţia MP nu îl mai susţine

ALEGERI LOCALE 2016. Marius Crăcea, politicianul giurgiuvean membru MP care a devenit cunoscut după ce a declarat într-o conferinţă de presă a partidului că îşi caută iubită, a declarat marţi, pentru Agerpres, că va candida independent pentru Primăria Municipiului Giurgiu, în urma neînţelegerilor pe care le-a avut cu conducerea organizaţiei judeţene a formaţiunii.

'Nu mi-am dat încă demisia din partid, dar am luat decizia să candidez ca independent', a declarat marţi, pentru Agerpres, Marius Crăcea.

El a relatat că l-a nemulţumit faptul că s-a încercat să i se impună o listă de candidaţi ai partidului pentru Consiliul Local, în condiţiile în care el a dorit să vină cu lista lui. Pe de altă parte, preşedintele organizaţiei judeţene a MP Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că Marius Crăcea, fostul candidat al organizaţiei municipale la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, a căzut în derizoriu.

'O să vă spun eu povestea buletinului de Bucureşti, îmi pare rău că trebuie să vă spun şi îmi pare rău pentru el, eu am avut o discuţie personală cu el de a-l valida mult mai devreme pentru candidatura la funcţia de primar al municipiului Giurgiu şi mi-a spus că să mai am puţină răbdare că s-ar putea ca domnul Traian Băsescu să îl cheme la Bucureşti să îl pună candidatul MP la poziţia de candidat la Primăria Capitalei. Îmi pare rău ce atitudine a avut, probabil că s-a înecat cu fumul notorietăţii de moment şi probabil că s-a supraevaluat prea mult şi a căzut în derizoriu', a declarat Ionel Dinu.

La conferinţa de presă a MP Giurgiu a participat şi Dan Sivu, cel care ocupă acum funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale a MP Giurgiu în locul lui Marius Crăcea.

El a declarat că organizaţia este în reconstrucţie după plecarea lui Crăcea, care nu ar mai fi venit pe la partid şi nici 'nu a mai răspuns la telefon' de aproximativ două săptămâni de zile, motiv pentru care cei din organizaţie au renunţat să îl mai 'deranjeze' şi consideră că acesta este un 'caz închis, din păcate', pentru că a ratat 'şansa' oferită.

Marius Crăcea nu a dorit să comenteze afirmaţiile liderului judeţean al MP Giurgiu cu privire la o posibilă candidatură a sa la Primăria Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel