ALEGERI LOCALE 2016. Dragnea: Candidatura lui Vanghelie la Sectorul 5 încurcă pe toată lumea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, consideră că primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, ar fi 'un candidat important', în cazul în care s-ar înscrie în cursa pentru un nou mandat, dar afirmă că nu ar discuta cu el despre o eventuală candidatură comună, ci doar cu ALDE şi UNPR.

'Eventuala candidatură a lui Marian Vanghelie încurcă pe toată lumea. Marian Vanghelie a fost primarul sectorului 5 foarte mulţi ani, a fost votat de foarte multe ori. Este un candidat important. Sigur că ţinem cont de asta', a declarat Dragnea, miercuri, la Adevărul Live.

El a spus că PSD va avea un candidat la sectorul 5 care va fi 'susţinut serios'. Dragnea a menţionat că nu a mai discutat în ultima vreme cu Vanghelie şi a adăugat că nu ar vorbi cu acesta despre un eventual candidat comun la sectorul 5 al Capitalei.

[citeste si]

'Nu, nu este vorba de Marian Vanghelie, dar nu vreau să discut decât cu ALDE şi, eventual, UNPR, cu altcineva nu vreau să discut, nu mi se pare corect să facem lucrul ăsta', a spus preşedintele PSD, despre eventuale discuţii cu Vanghelie.

Marian Vanghelie a afirmat recent  că nu va candida în acest an la Primăria Capitalei. 'Nu candidez la Primăria Capitalei, că nu este un moment prielnic pentru mine... Poate voi fi candidat la Primăria Sector 5, poate nu voi fi candidat la Primăria sector 5, poate voi face o alianţă de partide. Din toate posturile voi da o declaraţie şi voi spune ce cred', a declarat Vanghelie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel