ALEGERI LOCALE 2016. PSD ar putea semna un protocol cu ALDE

Dragnea și Tăriceanu
Dragnea și Tăriceanu

ALEGERI LOCALE 2016. Partidul Social Democrat este interesat să parafeze un protocol cu ALDE, existând şanse ca acesta să fie semnat în perioada următoare, a declarat joi preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea.

'Am avut o discuţie cu colegii de la ALDE săptămâna trecută. În acest sens am şi adoptat în Comitetul Executiv o hotărâre. Urmează ca în aceste zile să ne vedem şi tocmai în contextul funcţionării acestei majorităţi parlamentare care funcţionează de mai mulţi ani - PSD-UNPR şi ALDE. Cred că în perioada următoare sunt şanse să semnăm un protocol de colaborare cu ALDE', a afirmat Dragnea, după semnarea protocolului de colaborare PSD - UNPR.

Întrebat dacă protocolul PSD - ALDE va viza şi alegerile parlamentare, Dragnea a subliniat că acesta se va axa pe alegerile locale. 'Atâta timp cât nu am avut o discuţie finală în ceea ce priveşte semnarea unui protocol, nu mă pronunţ. Mă interesează foarte mult să semnăm un protocol cu ALDE pentru alegerile locale', a spus preşedintele PSD.

El a menţionat că în actuala legislatură PSD, UNPR şi ALDE vor funcţiona într-o colaborare parlamentară foarte bună până la sfârşitul acestui mandat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel