Alegeri locale. Pro România a început pregătirea candidaţilor

Mihai Ciobanu / 06 ian 2020 / 16:44
Sedinta Pro Romania
Sedinta Pro Romania

Departamentul economic al PRO România s-a reunit luni, 6 ianuarie 2020, într-o ședință de lucru pentru pregătirea candidaților la alegerile locale. La eveniment au participat coordonatorii organizațiilor Târgu-Jiu, Sibiu, Dolj, Neamț, Prahova, București, Dâmbovița, Călărași, Bistrița, Ilfov și Timiș.

Discuțiile au vizat măsuri concrete prin care candidații PRO România la alegerile locale pot să rezolve problemele cetățenilor. Astfel, s-au stabilit soluții în ceea ce privește digitalizarea administrației publice locale, transparentizarea veniturilor și a cheltuielilor, susținerea antreprenorilor locali prin debirocratizare și suport în accesarea fondurilor europene.

PRO România și-a asumat încă de la început rolul unui partid altfel, al unui laborator care pregătește oameni ce vor să facă o altfel de politică. Avem mulți candidați tineri, profesioniști care și-au dovedit competențele în domeniul lor de activitate și care sunt gata să pună umărul la dezvoltarea comunităților în care trăiesc. România are nevoie de profesionalism în administrația publică, avem nevoie de soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă cetățenii zi de zi“, a declarat coordonatorul Departamentului Economic, Ioana Petrescu.