Alegeri FRF. Răzvan Burleanu, critici din partea lui Mircea Sandu

Mircea Sandu, la fel ca mulți alți oameni importanți din fotbal și reprezentanți ai „Generației de Aur", este un contestatar al administrației Burleanu. 

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF a criticat regula înjumătățirii punctelor din campionatul intern. Din perspectiva lui Sandu, aceasta este o măsură-dezastru.

„Dacă aceste proiecte, propuneri, intră într-un proces de analiză și se fac simulări se ajunge la concluzia dacă sunt bune sau nu. Părerea mea e că înjumătățirea punctelor este un dezastru. O echipă face deplasări, face un efort financiar, câștigă, iar noi scoatem arficial din punctajul lor după cele 26 de meciuri. Așa s-a început, că nimeni nu a luat o analiză, totul a fost nou, a fost senzațional ca noutate. Din păcate, și când eram eu în Federație, oamenii nu studiau sufiecient. Te conformezi la ce decid cei din conducere, dacă tu nu aduci o prupunere. Nu mi se pare corect ca eu să joc meciuri, să aduc oameni, să fac deplasări, să câștig meciuri, dar să iau jumătate de puncte. Să adunăm ce se câștigă pe teren”, a declarat Mircea Sandu la Digi Sport.

Ori e albă, ori e neagră

Sandu și-ar dori ca Lupescu să-și anunțe cât mai rapid intenția de a candida, amintind totodată faptul că acesta beneficiază de sprijinul unor nume importante din fotbal.

„Și actualul președinte de la FRH a fost handbalist, spre deosebire de cel de la Federația de Fotbal. Nici pe vremea mea nu se făcea ce se întâmplă astăzi. Să vii și să zici că ai 210 voturi, de ce să mai faci alegeri? Am o singură remarcă de făcut față de Ionuț Lupescu. În 2009-2010 și-a exprimat părerea să fie președintele Federației, poate chiar și mai devreme. Ca și atunci, nici acum nu înțeleg de ce nu anunță dacă e albă sau e neagră. El pune niște frâne, dacă nu candidează. În momentul în care el nu-și anunță candidadatura ceilalți vor avea o mare problemă. Toți au declarat că-l spriijină, toți ceilalți vor avea o problemă”, a mai spus fostul președinte al FRF, la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel