Alegeri FRF. Ionuț Lupescu, mesaj pentru „reprezentanții unei viitoare generații de aur"

Foto: Ionuț Lupescu - Pagina oficială de Facebook
Foto: Ionuț Lupescu - Pagina oficială de Facebook

Ionuț Lupescu a dezvăluit pe pagina sa de Facebook, marți, motivele pentru care și-a depus candidatura pentru șefia FRF.

„Multă lume m-a întrebat de ce candidez, de ce am lăsat `traiul bun` din Elveția pentru a mă întoarce acasă. Mărturisesc că mi-a fost greu să dau un singur răspuns. O să încerc unul, aici. A fost vorba despre a mă întoarce acasă pentru a juca, din nou, în echipa României. Este bine afară, am învățat multe la UEFA, am condus proiecte extraordinare, dar tot aici bate mingea cel mai tare. Vin cu dorința de a readuce fotbalul acolo unde a fost: în inimile oamenilor.

În această competiție, nu sunt doar reprezentantul a ceea ce presa a numit Generația de Aur. Mă identific cu fotbaliștii acestei generații, cărora le mulțumesc și pe această cale pentru sustinere, sunt unul dintre ei. Acum este însă nevoie nu doar de noi, ci de toți cei care pot pune umărul și capul la relansarea fotbalului românesc.

Vreau să fiu reprezentantul tuturor. Și al cluburilor și al antrenorilor talentați și al arbitrilor corecți și al reprezentanților din teritoriu, de la toate nivelurile. Să ne așezăm toți la aceeași masă și să relansăm fotbalul românesc. Să fim cu toții reprezentanții unei viitoare generații de aur. Acesta este visul meu", a scris Lupescu pe contul său de Facebook.

Alegerile FRF vor avea loc pe 18 aprilie, iar printe contracandidații lui Ionuț Lupescu se numără actualul președinte, Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș, Sorin Răducanu, Victoraș Iacob și Adrian Teodorescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel