Alegeri FRF. Dragomir, verdic: E la 500 de kilometri în faţa lui Burleanu

Darius Muresan / 07 feb 2018 / 23:26
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, a confirmat faptul că Ionuţ Lupescu va candida la alegerile pentru conducerea Federaţiei.

"Lupescu va concura şi va câştiga! L-am rugat pe Gigi Becali să se întâlnească cu Ionuţ Lupescu. Dacă nu s-au întâlnit până acum, ei se vor întâlni. Lupescu se va întâlni şi cu alţi 30, 40 de conducători.

Dacă nu vor interveni oameni politici ca la ultimele alegeri, Lupescu va câştiga. Lupescu e la 500 de kilometri în faţa lui Burleanu. Ştiu sigur că Lupescu s-a decis şi va candida", a spus Dragomir la Digi Sport.

"Cine nu crede că Becali e important e tâmpit. Eu, mâine, dacă aş concura cu cineva, m-aş duce la Hagi şi la Becali. Nu am fost certat cu el (n.red. - Gigi Becali), dar nici afaceri cu el nu fac. Vorbim aceeaşi limbă, limba română, că alte limbi nu ştim", a completat acesta, potrivit Prosport.

[citeste si]

Dragomir se situează de partea lui Lupescu în lupta pentru conducerea fotbalului românesc, chiar dacă în trecut fostul fotbalist l-a contestat pe ex - preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.