Alegeri FRF. Burleanu, sprijin masiv din țară

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, vineri, pe blogul său, că până la această dată, 182 de membri FRF i-au trimis propuneri de a candida pentru un nou mandat.

„În doar 14 zile, sunt deja 182 de membri FRF care şi-au arătat susţinerea ca să continuăm împreună! Cele 182 de propuneri de candidatură la preşedinţia FRF venite pe numele meu din partea cluburilor şi asociaţiilor judeţene pe care le reprezentaţi înseamnă pentru mine cea mai bună dovadă că ceea ce am făcut în aceşti patru ani a contat pentru dumneavoastră!'", afirmă Burleanu în postarea sa.

Preşedintele FRF precizează că în data de 5 februarie va reveni cu o postare legată de numărul propunerilor de candidatură.

Răzvan Burleanu şi-a anunţat oficial pe 12 ianuarie candidatura la alegerile pentru preşedinţia FRF programate la 18 aprilie, precizând că şi-a început deja campania electorală.

Alegerile FRF, pe 12 aprilie



Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit pe 12 ianuarie ca alegerile pentru preşedinţia FRF să aibă loc în cadrul Adunării Generale din 18 aprilie. Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu. Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel