Alegeri FRF. Burleanu, istorie pentru fotbalul românesc

Fostul arbitru Cristi Balaj este ferm convins că indiferent de cine va candida împotriva lui Burleanu la șefia FRF, actualul președinte va fi istorie pentru fotbalul românesc.

„Din punctul meu de vedere, cunoscând situaţia reală, Burleanu va reprezenta istorie pentru fotbalul românesc, indiferent cine candidează", a declarat Balaj, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Ionuț Lupescu, component al „Generației de aur", este văzut drept favorit la câștigarea șefiei FRF, asta în cazul în care își va anunța oficial candidatura. Cristi Balaj își menține rezervele vizavi de candidatura lui Lupescu.

„Nu cunosc toate datele care îl împiedică să dea un răspuns, dar eu am rezerve că va candida. Un motiv în plus să fim pregătiţi noi ceilalţi", a precizat fostul arbitru, acum în vârstă de 46 de ani.

Lupescu, cea mai bună soluție

Fostul arbitru îl vede pe Lupescu cel mai potrivit înlocuitor al lui Burleanu, iar dacă acesta nu va candida, Balaj se autopropune la șefia FRF.

„Ionuţ Lupescu este una dintre cele mai bune soluţii pentru a dezvolta fotbalul în România, dar asta nu înseamnă că nu ar fi şi alte persoane capabile. Din punctul meu de vedere, dacă ţinem cont de ceea ce a făcut şi unde ajuns, fiind angajat în proiecte importante la UEFA, ar fi cel mai indicat. Dacă va spune nu, vom apela la alte soluţii. Există variante mult mai bune faţă de ceea ce există acum la FRF. Eu sunt una dintre ele. Aştept să văd ce va face Ionuţ Lupescu, pentru că trebuie să respecţi cuvântul dat. Dacă va spune da, 100% va avea sprijinul meu necondiţionat, aşa cum am promis în întâlnirile cu el.

Interesul meu personal e ca fotbalul să se dezvolte şi să scăpăm de oameni care confundă politica cu noţiunile de fair-play şi creşterea sănătoasă a fotbalului românesc. Nu am cerut nimic, îl voi sprijini necondiţionat." , a declarat Balaj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel