ALEGERI FRF. Andrei Vochin va demisiona dacă Lupescu va câștiga alegerile

Andrei Vochin este primul angajat la FRF, sub conducerea lui Răzvan Burleanu, care a anunțat că va demisiona în cazul în care Lupescu va câștiga alegerile.

Jurnalistul sportiv Andrei Vochin, consilier al lui Răzvan Burleanu, a anunțat că este gata să demisioneze de la Federație, în cazul în care Ionuț Lupescu va câștiga alegerile din 18 aprilie. Vochin a precizat că nu are încredere că lucrurile vor merge pe drumul cel bun sub comanda lui Lupescu.

Vochin: „Cu o astfel de conducere e foarte clar că nu voi mai lucra"

„Nu rămân dacă-mi face o ofertă. Din ce am văzut la această prezentare, oamenii de care se înconjoară nu-mi dau o garanție că lucrurile vor merge pe drumul cel bun. Eu vorbesc despre moralitate. Dacă nu vrei să tai aceste sfori și spui că nu-ți renegi trecutul... Păi s-a contrazis singur. Nu l-a invitat pe Anghel Iordănescu, dar spune că nu-și reneagă trecutul? Nu, el nu-și reneagă trecutul care îi convine. Ce garanție să am eu să mă dau pe mâna unor astfel de oameni... Nu! Cu o astfel de conducere e foarte clar că nu voi mai lucra. Ne așezăm la masă și gata", a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.

[citeste si]

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel