Alegeri europarlamentare. Ozana Barabancea, ofertată să candideze

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a dezvăluit la Antena 3 că a fost invitată de un partid politic să candideze la alegerile europarlamentare, organizate pe data de 26 mai. 

Deşi iniţial a acceptat oferta partidului politic, Ozana Barabancea a refuzat în cele din urmă oferta. Câtăreaţa consideră că nu este pregătită să intre în politică, deşi îşi iubeşte foarte mult ţara.

"Iniţial am spus DA, apoi m-am consultat cu familia şi am spus NU. Nu cred că sunt o persoană bună pentru treaba asta. Eu îmi iubesc ţara foarte mult, dar cred că în momentul în care intri în politică sunt alte jocuri şi nu cred că le fac faţă. Am zis că este prea mult. Aş vrea să fac bine României, dar nu cred că sunt o persoană care ar putea face faţă" a spun Ozana Barabancea la Antena 3. 

VEZI ŞI Ozana Barabancea, veste TRAGICĂ: "A murit la hotel"

Întrebată dacă are secrete din urmă de care i-ar fi frică sau ruşine, Ozana a răspuns: " Eu îmi asum tot ceea ce fac. Sunt o persoană deschisă, dar nu cred că fac obiectul interesului pentru europarlamentare. Cred că ar fi totuşi prea mult, eu sunt muzician. De la un muzician, artist să reprezint România în Parlamentul European".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel