Alegeri europarlamentare. Mișcarea Pro România

Alegeri europarlamentare
Alegeri europarlamentare

Liderul filialei Târgu Mureş a Partidului Pro România, Radu Pescar, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că organizaţia a început adunarea semnăturilor pentru înscrierea formaţiunii în cursa alegerilor europarlamentare.

Potrivit lui Radu Pescar, Pro România Târgu Mureş va avea de adunat în jur de 5.000-6.000 de semnături pentru susţinerea listei de candidaţi, targetul pe judeţ fiind de 8.000 de semnături.

„Din informaţiile pe care le-am primit, în prima zi am adunat în câteva ore 250-300 de semnături. Continuăm şi suntem convinşi că vor fi foarte multe semnături (...) Din cele 200.000 de semnături care sunt necesare la nivel naţional, la nivel de judeţ ne-am programat să avem 8.000 de semnături, dintre care 5.000-6.000 de semnături din Târgu Mureş. Sunt convins că se vor aduna foarte uşor, pentru că populaţia, în special tinerii, ni se alătură uşor”, a declarat Radu Pescar.

Liderul Pro România Târgu Mureş a precizat că formaţiunea este în căutare de profesionişti pe care să îi promoveze în funcţii publice, iar persoanele tinere, fără experienţă, vor fi profesionalizate în cadrul departamentelor înfiinţate la nivelul formaţiunii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel