Alegeri europarlamentare. Carmen Avram, mesaj pentru români

Carmen Avram a postat un mesaj în care îşi explică decizia de a intra în politică, alături de PSD.

"Am ales să parcurg acest drum alături de PSD și o fac cu inima deschisă și având conștiință unei alegeri corecte și bune pentru români.

Într-un peisaj politic unde de multe ori lucrurile nu sunt ceea ce par, PSD rămâne cea mai importantă forță politică din România, singurul partid românesc autentic, un partid care a înțeles că românii au nevoie de soluții concrete, nu de clișee și lozinci care dau bine.

Am descoperit în PSD o sumă de oameni care au căutat și au găsit rezolvări directe în favoarea românilor și care sunt dispuși să negocieze cu liderii europeni din picioare, cu voce sinceră și puternică.

Eu, ca și mulți alți dintre voi, am avut de făcut o alegere importantă, așa că vă invit, în premieră, alături de mine să renunțați la ezitările pe care și eu le-am avut înainte de a intra în politică, și să alegem normalitatea, demnitatea și să avem curajul de a ne spune opțiunea.

Eu am optat pentru PSD și pentru o Românie a onoarei, într-o Europă care să însemne acasă pentru fiecare dintre noi. Vă încurajez cu toată sinceritatea cu care v-am spus în acești 27 de ani poveștile României, să optați și voi la fel de deschis, nu doar pe 26 mai, ci în fiecare zi în care aveți de făcut alegeri", este mesajul lui Carmen Avram.

Carmen Avram este numărul doi pe lista PSD la alegerile europarlamentare 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel