Alegeri europarlamentare 2019. Bogdan Trif: Ne aflăm într-un moment de răscruce

Ministrul Turismului şi preşedinte al PSD Sibiu, Bogdan Trif, declară, într-un comunicat transmis luni AGERPRES, că rezultatul votului de duminică este un motiv solid pentru ca PSD să muncească mai mult, acesta fiind un moment de răscruce pentru partid, dar peste care e obligat să treacă cu bine şi să ducă la bun sfârşit proiectele pentru România.

'Rezultatul în urma votului de ieri este un motiv solid pentru ca PSD să muncească mai mult, să comunice mai mult şi să fie mai aproape de oameni. Sibienii trebuie să ştie că PSD va continua să facă bine României. Partidul Social Democrat are obligaţia să-şi ducă la bun sfârşit proiectele pentru România, să continue creşterea salariilor, pensiilor, alocaţiilor copiilor, să construiască spitale şi şcoli.

PSD Sibiu îşi ia angajamentul să comunice mai des şi mai clar sibienilor despre ceea ce face Partidul Social Democrat pentru ei şi pentru familiile lor. Este timpul să câştigăm încrederea sibienilor, să luptăm pentru ca sibienilor să le fie bine. PSD se află, indiscutabil, într-un moment de răscruce, un moment greu, dar peste care suntem obligaţi să trecem cu bine', spune liderul PSD Sibiu.

De asemenea, Bogdan Trif adaugă că 'PSD este un partid puternic, capabil să se reformeze şi să se adapteze noilor cerinţe ale electoratului'. 'Partidul Social Democrat a respectat şi va respecta întotdeauna justiţia şi deciziile magistraţilor. Nu comentez şi niciodată nu voi comenta sentinţele judecătoreşti, mai ales atunci când este vorba despre decizii irevocabile. Nu mă bucur că, astăzi, un om a ajuns în spatele gratiilor şi nu m-aş bucura nici dacă s-ar întâmpla acest lucru oricui altcuiva.

Aceasta este o atitudine firească ce ţine de umanitate. Este evident că atâta timp cât noi am muncit şi am făcut tot posibilul ca românilor să le fie mai bine, alţii au gândit doar strategii pentru a ne distruge. Astăzi, PSD se mobilizează, îşi adună puterile, îşi adună oamenii şi va veni în faţa românilor cu soluţii. PSD respectă justiţia şi îi respectă pe români, de aceea are datoria să se reformeze şi să recâştige încrederea oamenilor', concluzionează ministrul Turismului şi lider al social-democraţilor sibieni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel