Alegeri anticipate, PROTEST în Piața Victoriei | Chirieac: Sunt, acum, aproape convins că se va lua următoarea decizie

Rodica Mitu / 03 dec 2019 / 13:51
Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareș Bogdan și Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut noi declarații despre varianta alegerilor anticipate.

Marți, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul emisiunii Oanei Zamfir, analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit și despre alegerile anticipate. În acest context, amintim că, pe 5 decembrie 2019, în Piața Victoriei, va fi organizat un protest atât pentru alegeri în două tururi, cât și pentru alegeri anticipate.

„Eu încep să cred tot mai mult în scenariul alegerilor anticipate", a spus Bogdan Chirieac, adăugând ulterior: „Sunt, acum, aproape convins că ele vor avea loc, deoarece PNL nu va rezista 12 luni pe valul de popularitate. De aceea alegerile trebuie să vină repede, în maximum șase luni.”

„Sunt obligați să facă alegerile anticipate pentru a-și asigura majoritatea în Parlament”, a subliniat analistul politic.

De asemenea, în aceeași intervenție telefonică a mai spus: „Prețurile se vor mări, ratele la bancă se vor mări și lumea nu va înghite la nesfârșit că este din vina PSD. Deocamdată, faptul că nu au putut să țină deficitul sub 3 la sută - și l-au făcut 4,5 la sută - are un recul înspăimântător asupra României și românilor. Încă lumea nu s-a dezmeticit.”

 

 

VEZI ȘI: PROTESTATARII REVIN în Piața Victoriei pe 5 decembrie. Dide: Dacă până vineri nu se modifică legea, de luni nu se mai poate face nimic