Alegeri anticipate. Gorghiu: Parlamentul mustește de tot felul de toxine

Alina Gorghiu FOTO AGERPRES
Alina Gorghiu FOTO AGERPRES

Alina Gorghiu a transmis un mesaj referitor la situația Parlamentului din România, în contextul alegerilor anticipate, și a lansat noi critici la adresa PSD.

"PNL, Premierul Orban și Președintele Iohannis sunt pe aceeași lungime de undă cu privire la promovarea conceptului de alegeri anticipate. Nu merge să punem la un loc Guvernul proaspăt cu un Parlament expirat de anul trecut. Nu are ce să iasă bun de aici. Unica soluție democratică și cea mai eficientă într-o astfel de situație - ALEGERILE ANTICIPATE! Indiferent de calea care va fi urmată, ele sunt absolut necesare și trebuie făcute cât mai repede", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

"Parlamentul mustește de tot felul de toxine"

"Multe dintre obiectivele fixate astă toamnă pentru perioada de tranziție au cam fost atinse: România are buget transparent pentru 2020 și poziția europeană a țării tocmai a fost restabilită. Alegerile prezidențiale au fost bine organizate de Guvernul PNL. Dar de acum este nevoie de reforme serioase și ele nu pot fi făcute cu acest Parlament care nu mai reprezintă în nici un fel opiniile românilor. Ba mai și mustește de tot felul de toxine care permit încă PSD să pună bețe în roate măsurilor pe care va încerca să le ia Guvernul Orban, indiferent cât de bune ar fi pentru români", a mai scris liberala.

"E nevoie de altă matematică parlamentară"

"REDRESARE trebuie să fie mesajul pentru 2020! Dar nu va fi posibilă cu această prezență exagerată a PSD în Parlament. Vedeți cum se dau peste cap să blocheze orice reformă! Și se vede și dorința de a se răzbuna pe români că nu i-au mai vrut la guvernare! Schimbarea la nivelul Parlamentului este acum absolut necesară și nu mai poate aștepta. E nevoie de altă matematică parlamentară.

Românii vor predictibilitate, vor soluții, vor reforme! Mesajul lor este tranșant și sondajele încep să reflecte acest lucru. La ultimele două scrutinuri (europarlamentare și prezidențiale) au arătat cât de mult își doresc să scape de PSD. Obligația noastră morală? Să ne batem și să le oferim pârghiile să facă acest lucru cât mai repede! Nu avem ce să mai așteptăm!!!

P.S.: Aștept, ca și voi, concluzia la care au ajuns decidenții cu privire la acest subiect", a scris Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel