Alegeri 26 mai. Asul din mâneca PSD după clipul cu Iisus: După ce vă trec nervii, gândiți-vă la un lucru

Valentina Șerbănescu are un sfat pentru PSD după clipul în care ”Iisus Hristos” îi îndeamnă pe români să iasă la vot.

”Ati vazut serialul "Hercule", ala in care eroul mitologic avea pantaloni mulati din piele si intra in carciumi dotate cu tejghea si scaune de bar la standarde occidentale? Asta e lumea tefelistilor. D-asta fac si clip-uri in care Iisus te indeamna la vot. Ei n-au repere istorice sau etice, n-au credinte sau trecut si toata lumea e croita pe modelul benzilor desenate.

D-aici si intoleranta/lipsa de flexibilitate - ca doar Wolverine nu sta la negocieri, ci isi lichideaza dusmanii - sau credinta ca daca le merge anapoda nu-i din vina lor, ca-s prosti, ci din cauza unei conspiratii internationale (ca totdeauna si rusii-s prezenti).

Fratilor si tu - PSD-ule, bucurati-va! Dupa ce va trec nervii, ganditi-va: astia-s masa de manevra perfecta! Treceti si ii manipulati si voi, faceti in asa fel incat sa se duca dupa fenta, jucati-va cu ei ca motanul cu soarecele. Nu va panicati ca acum ii folosesc altii. Sunt atat de prosti, incat nici n-or sa observe ca li se schimba sforarul. Oamenii care n-au trecut n-or sa aiba nici viitor, intoleranta te face casant, iar supra-estimarea te face vulnerabil. Io zic sa profitam, in loc sa ne enervam”, a scris Valentina Șerbănescu pe Facebook.

VEZI ȘI: Mircea Badea: Guvernul Dăncilă nu l-a dat afară! Această nesimțire mă oripilează


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel