Alegeri 2016. Pieleanu: Șansă ISTORICĂ pentru PSD și greșeala USR

Sociologul Marius Pieleanu a spus că PSD are o șansă istorică după alegerile din 11 decembrie.

În schimb, acesta a explicat că USR nu are nicio posibilitate de a lua un scor bun dacă nu își schimbă discursul. Marius Pieleanu a spus că oamenii sunt interesați, în principal, de locuri de muncă, pensii și cât mai multe gratuități și mai puțin de lupta dintre sferele de influență.

"Noi nu am discutat despre ce vor românii. Ce vrea poporul? Oamenii vor gratuitate maximă, vor servicii gratuite de sănătate și Internet gratuit oriunde se duc pentru că oricum nu vor să rămână în țară. 30 - 59 de ani, populația activă vrea salarii mai mari, locuri de muncă și scăderea prețurilor. Populația de peste 50 de ani vrea pensii mai mari și scăderea prețurilor. Dumneavoastră, cei la USR, unde vă încadrați ca ideologie? În ceea ce îi privește pe cei 45% despre care avem date clare că vor veni la vot... există deja o cristalizare de opțiune de vot rațională.

Dihotomia Rusia - America nu îmi apare nicăieri în sondaje. Nu îmi apare nicio luptă între sfere de influență. Îmi apar aceleași teme: locuri de muncă, pensii și cât mai multe gratuități. Oamenii aceștia nu prea dau votul USR. Mi-e teamă că dacă vor participa doar aceștia, PSD, și o spun în premieră, are șansa istorică de a face guvernarea singură", a zis Marius Pieleanu la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel