ALDE, strategii pentru alegeri: Când unii se ceartă, noi dăm un semnal

ALDE
ALDE

Membrii ALDE din judeţul Vaslui s-au întâlnit, sâmbătă, în cadrul Delegaţiei Permanente a partidului, ocazie cu care şi-au stabilit direcţiile de acţiune pentru perioada următoare, anunţând că doresc să devină a doua forţă politică din judeţ, după PSD.

Preşedintele ALDE Vaslui, deputatul Daniel Olteanu, a subliniat în cadrul unei conferinţe de presă că întâlnirea s-a bucurat de o prezenţă numeroasă a membrilor de partid, ceea ce arată că lucrurile sunt pe drumul cel bun şi că trendul ascendent al filialei vasluiene va continua şi în perioada următoare.

"Am discutat deschis, oamenii au ridicat problemele administrative locale, problemele politice locale, ne-au criticat, ne-au îndemnat să facem mai bine lucrurile. Sunt foarte încântat de modul cum au înţeles să răspundă responsabilităţii pe care o au în calitate de lideri locali. Au fost stabilite principalele măsuri organizatorice în vederea pregătirii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Am stabilit că trebuie să fim mai vizibili, mai prezenţi în rândul oamenilor pentru a ne face cunoscute proiectele, intenţiile la nivel local, judeţean şi naţional, să fim mai critici atunci când trebuie să fim critici", a declarat deputatul Daniel Olteanu.

Hadârcă - reprezentanții ALDE, semnal de stabilitate

La rândul său, senatorul Ion Hadârcă a precizat că reprezentanţii ALDE trebuie să dea un semnal de stabilitate şi să se organizeze foarte bine pentru pregătirea alegerilor europarlamentare, astfel încât la cetăţeni să ajungă semnalele potrivite, pentru a nu fi nevoiţi "să nu mai alegem dintre cei care o să aducă prejudicii de imagine ţării".

"Când unii se ceartă, fac nu ştiu ce şi pleacă şi mai şi trântesc uşile, noi am considerat că trebuie să dăm un semnal de stabilitate şi să arătăm că suntem capabili să dăm această încredere că mai sunt forţe politice care pot să se adune şi pot să vină cu idei constructive", a precizat senatorul ALDE.

În cadrul conferinţei de presă a fost anunţat faptul că un fost primar PNL, recent exclus din partid, s-a alăturat echipei ALDE fiind propus şi validat în cadrul Delegaţiei Permanente drept prim-vicepreşedinte al partidului şi viitor coordonator al campaniei electorale.

Daniel Olteanu, de asemenea fost liberal, a precizat că, în perioada următoare, echipei ALDE Vaslui i se vor mai alătura şi alţi primari care au câştigat alegerile locale pe lista PNL.

Vezi și: EXCLUDERI din PNL. Doi politicieni, dați afară: De nepermis!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel