ALDE Sibiu: Tăriceanu NU a renunțat la prezidențiale

ALDE Sibiu, prin președintele Ovidiu Gheorghe Tocaciu, „trage un semnal de alarmă și dezminte toate informațiile eronate potrivit cărora Călin Popescu Tăriceanu ar dori să renunțe la alegerile prezidențiale”, se precizează într-un comunicat ALDE remis vineri.

„Din rea intentie sau din amatorism profesional, declarația presedintelui Tariceanu a fost interpretată ca un anunt privind renunțarea la o candidatură la alegerile prezidențiale! Această interpretare NU este conformă realității politice din ALDE! Tăriceanu NU a spus că renunță la această candidatura, ci doar a explicat, ca, in acel moment post alegeri, cand stim cu totii ca a trebuit să stăm și să analizam cu atenție motivele pentru care rezultatul obținut nu a fost deloc satisfăcător, NU era oportună o discuție despre acest subiect. Energia partidului trebuia atunci canalizată către această analiză internă", explică Ovidiu Gheorghe Tocaciu, președintele ALDE Sibiu.

Mai mult, acesta spune că Tăriceanu trebuie să fie candidatul ALDE la alegerile prezidentiale, partidul va lua această decizie în scurt timp. În ceea ce privește discutiile despre o candidatură comuna PSD - ALDE din partea lui Tariceanu la alegerile prezidentiale, acestea nu au fost abandonate. "În contextul discutiilor interne din PSD privind viitoarele Congrese, partenerii nostri din PSD trebuie să lămurească și intern, și public, dacă dl președinte Călin Popescu Tăriceanu este și candidatul lor la alegerile prezidențiale. În opinia noastră, dl președinte Tăriceanu este singurul candidat din partea coaliției PSD -ALDE cu șanse reale de a câștiga competiția prezidențiala în fața lui Klaus Iohannis. Indiferent de decizia PSD, însă, Călin Popescu Tăriceanu este clar că este candidatul ALDE la alegerile prezidențiale, se precizează în comunicatul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel