Urmărește emisiunea live


ALDE liste europarlamentare. Nicolai: O listă de excepţie

Norica Nicolai  FOTO AGERPRES
Norica Nicolai FOTO AGERPRES

Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) a depus, la Biroul Electoral Central, listele cu cele aproximativ 400.000 de semnături şi lista candidaţilor la alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat că formaţiunea propune românilor o 'listă de excepţie', o listă cu oameni 'cu o deosebită probitate morală'.

"Aş dori să mulţumesc membrilor BEC pentru că au avut răbdarea să verifice cele aproape 400.000 de semnături pe care ALDE le-a depus astăzi. Vreau să vă spun că este o zi deosebită pentru mine să depun listele candidaţilor ALDE pentru Parlamentul European. Eu cred că ALDE propune românilor o listă de excepţie, o listă cu oameni care au o profesie, o listă cu oameni a căror probitate morală nu poate fi pusă în discuţie, o listă cu care acest partid vine şi cere voturile românilor", a spus Norica Nicolai.

"Toţi românii îşi iubesc ţara"

Ea a apreciat că românii îşi doresc să trăiască într-o Europă care să fie mai aproape de ţara noastră şi mai respectuoasă cu România.

"Noi respectăm faptul că toţi românii îşi iubesc ţara, că toţi românii îşi doresc să trăiască într-o Europă care să fie mai aproape de noi, mai respectuoasă cu noi, aşa cum şi noi suntem aproape de Europa, respectuoşi cu Europa. Cred că de respect, de încredere şi de mai mult bine pentru fiecare este nevoie şi în România, şi în Europa", a mai spus Norica Nicolai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel