ALDE a racolat doi membrii PSD

Fostul prefect Adela Muntean şi fostul subprefect Horaţiu Marin au anunţat sâmbătă că s-au înscris în ALDE, unde susţin că "au găsit o echipă".

"Aici am găsit o echipă cu care putem să construim. Ştiţi bine că am fost membru din 2003 al PSD, dar în ultimul timp nu m-am regăsit sub nicio formă. Aici am găsit o echipă unită, o echipă care vrea să facă treabă", a declarat Horaţiu Marin într-o conferinţă de presă.

Şi fostul prefect Adela Muntean a explicat că a devenit membru al ALDE fiind atrasă de "libertatea de exprimare şi de opinie".

"Să ştiţi că acolo unde găseşti o echipă de oameni, unde libertatea de exprimare şi de opinie este respectată, este şi locul meu. Am simţit de ceva timp că trebuie să fac pasul politic. (...) ALDE este locul unde am găsit o uşă larg deschisă (...) o echipă unde sunt sigură că vom construi mult mai mult, vom mări organizaţia ALDE. (...) Ştiu că aici, cum ne place să spunem la Sibiu, vorba-i vorbă", a spus Adela Muntean.

Adela Muntean a fost înlocuită din funcţia de prefect al judeţului Sibiu cu Maria Minea în cursul lunii august.

Horaţiu Marin a fost demis din funcţia de subprefect al judeţului Sibiu tot în luna august. În prezent, judeţul Sibiu nu are subprefect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel