Album cu mii de mesaje de bun venit în România, tipărit special pentru Papa Francisc

Papa Francisc, Sfântul Scaun, mesaj
Papa Francisc, Sfântul Scaun, mesaj

Acesta a precizat că albumul va fi înmânat personal Papei Francisc, în cursul zilei de duminică.

Un album special în care au fost adunate mii de mesaje adresate Papei Francisc, cu ocazia vizitei sale în România, a fost tipărit de Editura Galaxia Gutenberg, a declarat vineri, pentru Agerpres, directorul instituţiei, protopopul greco-catolic de Târgu Lăpuş, Silviu Hodiş.

"După ce a fost confirmată această vizită, am făcut un anunţ şi am invitat creştinii de pretutindeni să transmită un mesaj Papei. (...) Noi ştim că românii sunt foarte ospitalieri, sunt bine primitori de oaspeţi. Lucrul care s-a întâmplat şi adeverit, apoi s-a materializat într-o carte foarte frumoasă şi foarte bogată pentru că am primit mesaje şi desene, nu doar din România, ci şi din Canada, dar şi din alte ţări americane şi europene, şi evident de la foarte mulţi români, mesaje de bun venit adresate Papei. Toate mesajele au fost traduse în italiană şi puse între coperţile albumului 'Benvenuto Papa Francesco in Romania!'", a spus Silviu Hodiş.

"La un moment dat, în cursul zilei de duminică, Sfântul Părinte va primi albumul nostru cu mesaje adunate din România şi întreaga lume. Albumul se doreşte a fi o amintire despre întâlnirea sa cu românii, dar e vorba şi despre căldura şi bucuria de petrece trei zile pe pământ românesc", a mai spus Silviu Hodiş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel