Urmărește emisiunea live


Alba: Noul subprefect, jurist la Instituţia Prefectului, învestit în funcţie

Noul subprefect de Alba, Nicolae Gheorghe Mera, consilier juridic în cadrul Instituţiei Prefectului de aproape două decenii, a fost învestit joi în funcţie, acesta înlocuind-o pe Monica Popescu, cea care a ocupat în ultimii doi ani şi jumătate acest post, la propunerea ALDE.

Prezent la ceremonie, secretarul de stat Ciprian Adrian Florescu din Ministerul Afacerilor Interne i-a mulţumit Monicăi Popescu, în numele Guvernului, pentru modul în care şi-a exercitat de-a lungul timpului funcţia şi prerogativele funcţiei de subprefect. Monica Popescu a fost, în trecut, membru al Partidului Liberal Reformator, fiind numită subprefect de Alba în martie 2017.

Jurist din 2001 la Instituţia Prefectului, Nicolae Gheorghe Mera a fost numit subprefect printr-o hotărâre luată luni de Guvern, urmând să exercite această funcţie cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii.

La ceremonie au fost prezenţi prefectul Dănuţ Emil Hălălai, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, liberalul Ion Dumitrel, liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, primari, directori de servicii deconcentrate, angajaţi ai Instituţiei Prefectului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel