Alashkert - FCSB. Gigi Becali, supărat pe Man: ”Trebuie să-i dau o palmă din când în când”

FCSB a câştigat cu 3-0 prima manşă a turului 2 preliminar din Europa League, la Erevan, pe terenul lui Alashkert, dar Gigi Becali a găsit motive să-i critice pe unii jucători.

Gigi Becali l-a lăudat, înainte de orice, pe Ionuț Vînă, al cărui joc râmâne constant bun, însă s-a arătat deranjat de evoluția lui Man. Patronul FCSB-ului este nemulțumit de jocul echipei sale, deoarece acesta consideră că în prima repriză lucrurile nu au funcționat așa cum își dorește:

"Nu mă interesează celelalte echipe, mă interesează ce face echipa mea. Pe mine mă interesează că echipa mea că prima repriză să fie că cea de-a două (de astăzi). O echipa mare după ce are 2,3-0 se distrează. Dacă ai o repriză cum am avut noi, mă deranjează pentru că se poate întâmplă orice. Eu vreau să cred că din cauza oboselii. Am venit după o lungă deplasare de la Sepsi, au ajuns la 3 dimineață acasă, apoi și situația de la aeroport unde au stat 6 ore. Pun evoluția pe seama oboselii, pentru că eu așa ceva nu permit. Alashkert e o echipa slabă, nu trebuie să ai probleme cu ei. Nu ai voie să ai 0-0 cu ei.

Pe Dennis Man o să-l întreb dacă vrea să-și schimbe cumva meseria. O să-l întreb, să-mi spună. Nu e dură (declarația), așa o să-l întreb. Așa cum l-am lăudat, așa îl întreb acuma. Glumesc eu, Man e tot Man, n-are cum să aibă el concurență acolo. Dar trebuie să-i mai atenționez, să-i dau o palmă din când în când.

Întreagă echipa m-a deranjat, viteza de joc. În repriză a două s-a mărit viteză de joc. Ce am văzut în seară asta e că mă câștigat un jucător, Oaida, care nu are cum să lipsească din echipa. Tehnic, agresiv, e un inter mai bun decât Tănase. Vînă n-ai ce să-i zici, a jucat bine și în prima repriză, nu-l pot certă cu nimic" a spus Gigi Becali la Pro X.

FCSB a câștigat cu 3-0 manșa tur cu Alashkert din Armenia și este cu un pas în turul 3 preliminar, acolo unde o va întâlni pe câștigătoarea dublei dintre Mlada Boleslav și Ordabasy (1-1 in tur, in Cehia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel