UPDATE Alertă cu bombă pe Otopeni și Gara de Nord. Ce au găsit polițiștii

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

A fost alertă pe Aeroportul Otopeni și în Gara de Nord.

UPDATE

Centrul de Informare și Relații Publice al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele: Astăzi, în jurul orei 18.00, un bărbat a apelat S.N.U.A.U. 112 și a sesizat faptul că la Gara de Nord și la Aeroportul Internațional Henri Coandă București au fost amplasate dispozitive explozive. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că amenințarea nu se confirmă.

Știrea inițială

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat, la 17.40, marți, că la aeroportul Otopeni și la Gara de Nord au fost plasate mai multe recipiente cu gaz de luptă, gaz sarin, după cum relatează Realitatea Tv.

La aeroportul 'Henry Coandă', Otopeni, s-a constituit o celulă de criză și au fost controlate toate bagajele. Cursele nu au fost anulate. Programul curselor aeriene, ca de altfel întreagă activitate pe aeroport, nu au fost afectate, anunță Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

"În această seară, la ora 17:40, pe numărul unic de urgenţă 112 a fost primită o ameninţare din partea unui individ care pretindea că a instalat recipiente cu gaz de luptă (sarin) la aeroportul Henri Coandă şi la Gara de Nord. Conform procedurilor în vigoare, la aeroport s-a constituit comitetul de criză, care a analizat situaţia şi a decis măsuri în consecinţă, privind efectuarea unor verificări suplimentare în terminalul de pasageri. Programul curselor aeriene, ca de altfel întreaga activitate pe aeroport, nu au fost afectate", au anunțat reprezentanţii CNAB.

De asemenea, activitatea feroviară în Gara de nord se desfăşoară normal în acest moment, însă trupele speciale fac acum verificări în urma apelului primit pe numărul de urgenţă.

Citește și:

Tren Bucureşti - Aeroport Otopeni. Ţiriac susţine că decizia îi compromite proiectele de la Otopeni

Gara de Nord, întârzieri trenuri. Avarie la reţeaua electrică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel