Ajax - Juventus | Rezultat final în meciul tur, sferturi Liga Campionilor

Ajax - Juventus rezultat în meciul tur în sferturi de finală Liga Campionilor
Ajax - Juventus rezultat în meciul tur în sferturi de finală Liga Campionilor

Ajax - Juventus | Rezultat în meciul tur, sferturi de finală în Liga Campionilor. Rezultatul și evoluția scorului dintre Ajax Amsterdam și Juventus Torino au fost prezentate Live score pe DC News.

Ajax - Juventus rezultat final

Ajax Amsterdam a terminat la egalitate cu Juventus Torino, 1-1, miercuri seara, pe Johan Cruijff ArenA, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Juventus a deschis scorul în finalul primei reprize (45), prin vedeta Cristiano Ronaldo, din centrarea compatriotului său Joao Cancelo. Ajax a restabilit egalitatea la 30 de secunde de la reluare (46), prin brazilianul David Neres, după o minge pierdută de acelaşi Cancelo.

Ajax - Juventus rezultat - Ronaldo a revenit, ca titular, după ce s-a accidentat în data de 25 martie, în meciul dintre naţionalele Portugaliei şi Serbiei (1-1).

Bătrâna Doamnă este favorită la calificarea în semifinale, dar Ajax a demonstrat şi în faza anterioară că este o echipă redutabilă în deplasare, câştigând cu 4-1 în faţa deţinătoarei trofeului, Real Madrid, după 1-2 la Amsterdam.

Totuşi, Juventus nu a pierdut în 11 confruntări cu Ajax.

Ajax - Juventus rezultat - Manşa secundă se va juca pe 16 aprilie, pe Juventus Stadium, iar câştigătoarea o va înfrunta în penultimul act pe Manchester City sau pe Tottenham.

REPRIZA a 2-a Ajax - Juventus 1-1

Final de meci

3 minute de prelungire

min. 46 GOOOOOOOL! Neres. Ajax - Juventus 1-1

min. 46 A reînceput meciul

Pauză

REPRIZA 1

min. 45 GOOOOOOOL! Ronaldo. Ajax - Juventus 0-1

min. 1 A început meciul

Ajax Amsterdam - Juventus se joacă azi, miercuri, de la ora 22:00.

Ajax - Juventus echipele de start:


Ajax: Onana - Veltman, De Ligt, Blind, Tagliafico - Van de Beek, Frenkie de Jong, Schone - Ziyech, Tadic, Neres

Juventus: Szczesny - Cancelo, Rugani, Bonucci, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Matuidi - Bernardeschi, Ronaldo, Mandzukic

Ajax (4 trofee) si Juventus Torino (2 trofee) s-au întâlnit de 2 ori în finala UEFA Champions League. Ajax a realizat una din marile surprize ale optimilor de finală din Liga Campionilor, după ce a pierdut, 1-2 la Amsterdam. Noua echipă a lui Răzvan Marin s-a impus chiar pe Santiago Bernabeu și a eliminat-o pe Real Madrid, câștigătoarea ultimelor 3 trofee.

Ajax - Juventus - Cristiano Ronaldo este anunțat titular și va fi primul meci al golgheterului lui Juventus după aproape trei săptămâni. Cristiano s-a accidentat în meciul jucat la naționala Portugaliei împotriva Serbiei (1-1), pe 25 martie, în preliminariile pentru Euro 2020. Starul de 34 de ani al campioanei Italiei a simţit o durere la bicepsul femural drept.

Ajax - Juventus echipele probabile

Ajax: Onana - Veltman, de Ligt, Blind, Tagliafico - van de Beek, de Jong, Schone - Ziyech, Tadic, Neres
Antrenor:  Erik ten Hag

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Rugani, Sandro - Khedira, Pjanic, Matuidi - Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo
Antrenor: Maxximiliano Allegri

Fanii echipei Ajax Amsterdam le-au pregătit o surpriză extrem de neplăcută jucătorilor lui Juventus, atunci când au aprins artificii în fața hotelului Van der Valk unde sunt cazați torinezii, chiar în dimineața de dinaintea meciului. "Bine ați venit la Amsterdam" au scris cei de la F-Side, responsabili cu primirea zgomotoasă.

Ajax - Juventus - Nu e pentru prima oară când huliganii lui Ajax procedează în acest fel, ei recurgând la același gest și înaintea meciului tur cu Real Madrid, pierdut cu 1-2.

Citește și: Super Liga europeană, un proiect care distruge Liga Campionilor. O țară importantă se opune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel