Aglomeraţie pe DN1. Se circulă în coloană

trafic-valea-prahovei
trafic-valea-prahovei

Traficul rutier este aglomerat pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în Predeal, Azuga, Bușteni și Comarnic.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploiești - Brașov, în stațiunile montane de pe Valea Prahovei.

Se circulă în coloană pe raza stațiunilor Predeal, Azuga și Bușteni, în ambele sensuri, dar și pe raza localității Comarnic, județul Prahova, pe sensul de deplasare către Brașov.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

„Planificați-vă din timp călătoria și luați în calcul folosirea rutelor alternative pentru a ajunge la destinție", sfătuiesc polițiștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel