AgențiaDeCasting.ro, o agenție de casting adevărată

Vrei să apari în film, videoclip sau reclamă? Vrei să participi live la emisiunile TV preferate? Intră pe AgențiaDeCasting.ro și înscrie-te. De ce? Fiindcă vei avea parte de servicii de cea mai bună calitate. De asemenea, vei colabora cu o agenție de casting adevărată, cu un portofoliu de 4000 de proiecte în 7 ani, care își dorește să ajungă la fiecare persoană interesată să joace în filme, videoclipuri, reclame și nu numai.

În plus, echipa acestei agenții își dorește să arate celor care apelează la serviciile sale ce înseamnă cu adevărat o agenție de casting. Aceasta presupune o bază de date complexă creată în foarte mulți ani de experiență.

De îndată ce vei apela la serviciile agenției, vei avea beneficiul de a fi plătit/ă, fără a-ți afecta jobul pe care îl ai, întrucât proiectele oferite sunt project-based. Ai libertatea de a accepta sau refuza orice proiect propus. Vei avea asigurat un venit suplimentar, vei câștiga experiențe noi, îți vei face relații într-un mediu special, nu vei plăti nimic la înscrierea în baza de date a agenției.

După ce te înscrii în baza de date a agenției, când apare un nou proiect, dacă te potrivești tipologiei, vei primi un telefon, sms sau email cu toate informațiile despre toate detaliile: numele proiectului, rolul, zilele de audiție, perioada de filmare, durata și onorariul. Apoi, dacă răspunzi afirmativ la propunerea făcută vei fi propus/ă regizorului cu fotografiile și prezentarea video din baza de date, vei fi invitat/ă la audiție unde vei fi testat/ă pentru respectivul rol. Rolul ți se va explica în detaliu de către un director de casting experimentat având la dispoziție toate resursele tehnice necesare.

Dacă vei fi ales/aleasă de către client vei primi în timp util toate informațiile despre filmare și vei fi invitat/ă la sediul agenției pentru semnarea contractului.

Așadar, în funcție de timpul tău liber, de disponibilitate și de aspectele sau detaliile proiectului, poți accepta să apari într-un film, videoclip sau reclamă, fiind remunerat/ă pentru acest lucru. Vei avea parte de experiențe noi, îți poți crea relații într-un mediu special. Ai șansa de a câștiga bani pentru timpul tău liber și pentru hobby-urile tale. Poți fi implicat în proiecte care necesită, hobby-urile, aptitudinile sau pregătirea sa profesională. AgențiaDeCasting.ro este o soluție credibilă și serioasă de a câștiga bani.

AgențiaDeCasting.ro este formată dintr-o echipă de tineri ambițioși care nu calculează profitul în monede, ci în clienți. Nu este o echipă simplă, ci un amestec de calități care sunt în permanență valorificate în interesul oricărui client care apelează la serviciile acestei agenții. Este o echipă cu experiență în domeniul castingului, caracterizată de profesionalism, creativitate și spirit de echipă, care va lucra pentru tine oricând este nevoie.

AgențiaDeCasting.ro oferă o gamă diversă de servicii, precum figurație simplă, figurație specială, actori, copii, cascador, model, soliști/muzicieni, sportivi. Dispune de o echipă care reînnoiește în permanență baza de dată pentru a oferi clienților orice tip de persoane și personaje: bebeluși, copii, tineri, persoane de vârsta a doua sau a treia, chiar și pe Moș Crăciun. De asemenea, vei găsi figurație simplă, specială, actori cascadori, animatori, modele, chelioși, bărboși, cântăreți de muzică populară, tenori, trubaduri etc. AgențiaDeCasting.ro nu este doar o adevărată agenție de casting, ci și un adevărat HYPERMARKET de TIPOLOGII.

De toate aceste servicii vei parte la un preț avantajos. În plus, vei avea parte de respect, de corectitudine, de rigoare, de operativitate. Toate problemele la care ai impresia că nu mai ai soluții, le rezolvă echipa acestei agenții.

Intră pe site și apelează la serviciile agenției pentru a începe o poveste cu un final ce poate fi cu adevărat surprinzător. Fă cunoștință cu o echipă unită, care pune munca pe primul plan, care muncește mult fiindcă vrea să se ocupe de toate proiectele pe care le are, care abordează fiecare proiect cu seriozitate, profesionalism și rapiditate.

Cu AgențiaDeCasting.ro începe orice poveste...fii parte din această poveste plină de neprevăzut.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel