Urmărește emisiunea live


Află rețeta inițială de salată boeuf

salata beouf
salata beouf

Mult savurata salata boeuf, nelipsită de pe masa românilor la marile sărbători, ascunde o istorie nu de mulți știută.

Aperitivul îşi are originea în Rusia, unde a apărut pe la 1860, creat de bucătarul belgian Lucien Olivier la unul dintre cele mai mari restaurante din Moscova, Ermitaj.

Reţeta inițială a fost furată de la un bucătar francez, însă era diferită. Ea conținea vită, vânat, caviar şi curcan afumat. Ulterior, rețeta a fost adaptată cu ingrediente accesibile şi oamenilor de rând: cartofi, castraveți, morcovi și piept de pui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel