Urmărește emisiunea live


AEW Europe pleacă din România

Investitorul imobiliar instituţional AEW Europe, deţinut de Natixis şi La Banque Postale, va ieşi anul acesta de pe piaţa imobiliară românească prin vânzarea mallului Promenada din Tîrgu Mureş şi a clădirii de birouri America House din centrul Bucureştiului, potrivit unor surse din piaţa imobiliară.

AEW Global este o reţea de companii care administrează investiţii imobiliare, cu sediul central în Boston. AEW este singurul investitor imobiliar cu legături americane, prezent în România.

Decizia de a scoate cele două imobile la vânzare vine la scurt timp după ce băncile de investiţii Natixis şi La Banque Postale au finalizat procesul de fuziune a diviziilor lor imobiliare AEW Europe şi Ciloger. Noul grup a devenit al treilea cel mai mare manager de active imobiliare de pe piaţa franceză, cu un portofoliul în administrare de peste 24 mld. euro.

Investiţiile din România au fost realizate prin intermediul fondului PBW II, lansat de AEW Europe în 2006. Fondul a ajuns la maturitate şi trebuie să restituie banii investitorilor, spun sursele Capital.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel