Aeroportul Otopeni, măsuri împotriva coronavirusului

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

La fiecare 4 ore, zonele cu fluxuri de pasageri din aeroportul Otopeni vor fi dezinfectate, iar în terminalul Sosiri au fost amplasate aparate cu gel dezinfectat pentru mâni pentru a preveni răspândirea virusului din China.

Pentru combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus (2019-nCov), la aeroportul „Henri Coandă" a fost elaborat un plan de măsuri comun cu Ministerul Sănătății, Direcția pentru Sănătate Publică și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, anunță reprezentații aeroportului.

„Acest plan de măsuri include distribuirea de materiale informative, completarea, de către pasagerii care vin din China, a unor chestionare, modul de tratare a acestor pasageri de către echipele medicale, precum și o serie de alte măsuri specifice, printre acestea numărându-se dezinfectarea, la interval de 4 ore, a fluxurilor de pasageri", transmite sursa citată.

Suplimentar, pe fluxurile de sosiri internaționale au fost amplasate și puse la dispoziția pasagerilor dispensere de gel dezinfectant pentru mâini, numărul acestora urmând să fie crescut în zilele următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel