Urmărește emisiunea live


AeroNautic Show 2016, pe Lacul Morii. Vezi programul

AeroNautic Show 2016 - un spectacol aviatic şi nautic - se va desfăşura sâmbătă, de la ora 11,30, pe Lacul Morii din Bucureşti, anunţă Primăria sectorului 6.

'Programul de peste trei ore cuprinde evoluţii aeriene cu avioane de înaltă acrobaţie, elicoptere, lansări de paraşutişti, evoluţii nautice şi programe de exerciţii demonstrative realizate de: Forţele Aeriene Române, cu o aeronavă C-27-J Spartan şi un IAR 330 M, Brigada Specială de Intervenţie 'Vlad Ţepeş' a Jandarmeriei Române, SMURD, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Iacării Acrobaţi, Regional Air Service Tuzla, cluburi şi operatori privaţi din domeniu', se arată într-un comunicat al primăriei.

De asemenea, va participa multiplul campion mondial de acrobaţie aeriană Jurgis Kairys, atât cu o demonstraţie solo, cât şi alături de Iacării Acrobaţi. Tot sâmbătă, între orele 11,00 - 20,30, în Parcul Crângaşi, va fi deschisă 'AeroNautic EXPO', locul unde spectatorii pot interacţiona cu personalul şi tehnica militară şi pot asista la exerciţii demonstrative de intervenţie EOD la un dispozitiv exploziv improvizat, exerciţii demonstrative pentru detecţie explozivi cu ajutorul unui câine şi prezentare tehnici de luptă medievală.

Totodată, vor fi prezentate tehnici de prim-ajutor şi de intervenţie în caz de urgenţă şi va fi pus în scenă un spectacol de dansuri moderne şi tradiţionale greceşti. Intrarea la spectacolul aeronautic şi în zona expoziţiei este liberă. Evenimentul este organizat de Primăria sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia Aeronautică Română. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel