Adriana Trandafir și Mihai Sandu Gruia, soții Zamfir în serialul „Sacrificiul”

Adriana Trandafir și Mihai Sandu Gruia sunt soții Zamfir în serialul Sacrificiul.

Sacrificiul, serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1 și care va avea premiera în această toamnă aduce în faţa telespectatorilor poveştile de viaţã ale unor familii cu destine memorabile, dintre ele fãcând parte şi familia Zamfir, o familie aparte, veselă și surprinzătoare din care fac parte Adriana Trandafir și Mihai Sandu Gruia.

Despre personaje

Veorica Zamfir (Adriana Trandafir) este o soție și o mamă cu un caracter puternic și, deși aparent pare supusă bărbatului, știe foarte bine să îl manipuleze. Este o femeie care a făcut multe sacrificii pentru poziția socială pe care dorește să o expună în societate.

Soțul Veoricăi și capul familiei Zamfir, Leo (Mihai Sandu Gruia), este un bãrbat ambițios care a făcut toată viața bani din orice și și-a dorit mereu să fie domn. Leo își ascunde originea în fața lumii însă are niște principii de la care nu se abate: cuvântul lui este lege în faţa familiei sau cel puţin aşa pretinde el. Acum umblă la costum și când iese din casă se dă machedon.

Veorica și Leo au împreună trei fete, despre care spun mereu cã sunt lumina ochilor lor și tot ce au făcut în viață au făcut pentru ele.

Brândușa Zamfir (Alina Florescu) a vrut să se desprindă de familie și să-și facă o viață a ei, la oras, sã fie independentã, dar toate visurile i s-au nãruit, iar viaţa ei a luat o turnurã dramaticã atunci când copilul ei s-a nãscut cu o malformaţie congenitalã cardiacã, alãturi de un tatã care are şi alte obligaţii.

Narcisa Caraman (Doinița Oancea) s-a măritat când a trebuit și cu cine a trebuit, atunci când tăticul Leo a hotărât. Suferința ei este că nu poate avea copii alături de Laviniu (Mihai Călin), avocat de profesie. Narcisa îşi însoțește soţul pas cu pas, cucerindu-l prin tot ce ştie, tocmai pentru a compensa problemele ei de infertilitate.

Iris Zamfir (Cristina Ciobănașu), mezina familiei este absolventă a secției foto-video de la UNARTE și singura din neam care a mers la școală. Tatăl ei va fi exasperat când va afla că are de gând să își continue studiile, mai ales că nu înțelege cum poţi să te descurci în viață făcând poze.

Alături de familia Zamfir, telespectatorii îi vor putea urmãri, începând din aceastã toamnã şi pe Mario și Antonio Busuioc și Mama Gela, personaje ce promit să le aducã multe zâmbete pe chipuri.
Mario Busuioc (Dorian Popa) este nepotul lui Leo Zamfir și are o voce de aur moștenită de la mama lui. Nu are aspirații și nici visuri, ci doar un stil de viaţã mai extravagant din care nu lipsesc hainele de firmã, maşinile luxoase şi lipiciul la fete. Fratele său, Antonio Busuioc (Gabi Ciocan) este la rându-i un visitor, supărat că nu e lăsat să plece din România. Visează să fie bogat ca unchiul său, Leo, şi sã aibã o nevastã frumoasã.

Bãtrâna familiei, Mama Gela (Virginia Rogin) este respectată de întreaga comunitate. Mama Gela e o femeie bulibașă - șefa clanului. Vârsta și faptul că e „cea mai veche din neamul ei care viețuieste pe pamant", dupã cum ea însãşi declarã, i-au adus respectul și admiratia familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel