Adriana Trandafir, la un pas de sinucidere: "Îngerul meu mi-a zis: Nu, tu ai un drum de făcut"

Actrița Adriana Trandafir a trecut prin momente extrem de dureroase care au făcut-o să se gândească la sinucidere. Cum a ajuns vedeta în acest stadiu.

În urmă cu câţiva ani, când a divorţat de soţul ei, Adriana Trandafir a rămas fără fiul său, Ştefan Propriul, fiindu-i încredințat tatălui de către judecători. 

"Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare. Știu că, în aceeași perioadă, a divorțat și Anca Sigartău, și judecătorii de pe Pământ i-au încredințat cei trei copii ei. Acum, dacă mă întrebi, nici nu știi ce să mai crezi despre justiția de pe Pământ, sunt sigură că cea din Cer mi-a dat dreptate mie", a declarat Adriana Trandafir pentru VIVA!.

"M-am gândit să renunț la viață"

Durerea a fost cu atât mai mare cu cât propriul său tată a fost martor împotriva sa la divorţ.

"Rămăsesem fără familie, fără copil, fără părinți, fără niciun sprijin. Se pare că profesia a fost cea care m-a ajutat. A fost o clipă în care m-am gândit să renunț la viață, la tot, dar îngerul meu mi-a zis: "Nu, nu, tu ai un drum de făcut și mai avem lucruri de rezolvat!". M-a lăsat să fiu încercată ca să îmi dau seama că orice copil are nevoie de un părinte luptător, puternic, nu căzut, nu în genunchi, nu de un om care să-și plângă de milă, pentru că, altfel, nu poți fi exemplu pentru nimeni", a mai menţionat Adriana Trandafir pentru aceeaşi sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel