ADRIANA SĂFTOIU, AUDIATĂ la DIICOT

Adriana Săftoiu, deputată PNL, este audiată, la această oră, la DIICOT, în calitate de martor, într-un dosar nou ce vizează infracțiuni economice.

Nu se cunosc alte detalii vizavi de acest subiect. Revenim cu detalii.

UPDATE: Din primele informații, ar fi vorba despre un dosar care îl vizează pe George Ivănescu, patronul Murfatlar.

------

Adriana Săftoiu a fost numită la data de 21 decembrie 2004 în funcția de consilier prezidențial, purtător de cuvânt al Președintelui României, Traian Băsescu, șef al Departamentului de Comunicare Publică. În primăvara lui 2008, Adriana Săftoiu s-a înscris în Partidul Național Liberal (PNL). La alegerile parlamentare din 2008, a fost aleasă deputat de Prahova, pe listele PNL. A fost membră în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților, și deasemenea în grupurile parlamentare de prietenie ale României cu Spania și Olanda.

La 8 martie 2013, Adriana Săftoiu s-a înscris în Partidul Democrat-Liberal (PDL), la invitația președintelui Vasile Blaga. A fost aleasă purtător de cuvânt al PDL, cu un vot împotrivă.

[citeste si]

La 23 decembrie 2012, a fost exclusă din PNL, la propunerea organizației locale din Prahova. În legislatura 2016-2020, Adriana Săftoiu a fost aleasă deputat pe listele PNL și este membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Regatul Spaniei și Japonia.

știrea se actualizează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel