Adriana Săftoiu, acuzaţii în cazul Caracal: Cineva minte cu disperare

Deputatul liberal Adriana Săftoiu a lansat acuzaţii dure în cazul Caracal, afirmând că cineva minte cu disperare în acest caz, după publicarea stenogramelor convorbirilor Alexandrei cu operatorul 112. 

"E o manipulare şi o intoxicare publică insuportabiă în cazul Caracal, care mă înfurie teribil. E o încercare disperată de a îndepărta atenția de la ceea ce contează: modul în care a acționat poliția din Caracal, alături de procurori. Pentru că ei puteau să acționeze. Cine pe cine vrea să ascundă?

În spațiul public, a apărut un pretins raport al MAI (spun “pretins” pentru că a apărut pe surse și încă MAI nu l-a negat), care prezintă un dialog între polițist si Alexandra, cu detalii care nu apar in cele trei conversații de la 112.

Există dovada acestui dialog dintre polițist şi Alexandra, care pare să fi avut loc în afara cadrului “112”? ? Pentru că, din ce am auzit ieri, la Comisie, dialogul Alexandrei cu operatorul 112 si polițist e total diferit de ceea ce cuprinde acest raport al MAI care a apărut public. Nu înțeleg când a avut timp polițistul să mai ia legătura cu Alexandra. Pentru că, după cea de-a treia convorbire dintre Alexandra şi 112, s-a lăsat tăcere. STS a încercat de 9 ori să ia legătura cu ea. Telefonul era inchis. Cum a putut acel polițist să mai ia legătura cu ea?

Cineva minte, şi minte pentru a încerca cu disperare să acopere o realitate cruntă", a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel