Adriana Bahmuțeanu – Silviu Prigoană, război total: Acum clarific

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană a făcut o serie de acuzaţii la adresa fostei soţii, Adriana Bahmuţeanu, care s-a apărat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”.

Adriana Bahmuţeanu a spus că Silviu Prigoană ar refuza să mai vorbească cu ea de patru ani, de când au divorţat şi nu nici nu ar vrea să o lase să îşi ducă copii la un specialist care să îi ajute.  

„Depun plângere împotriva soțului. Se numește alienare parentală. A venit la școală și i-a dat un joc copilului, iar copilul s-a dus la el. De 4 ani de zile îmi cresc singură copiii. Fără banii lui Prigoană. Sunt multe de spus. Copiii nu știu de cine să asculte. Atât timp cât părinții nu se înțeleg, nu știu pe cine să asculte. Eu vă arăt rapoarte de la școală cu cel mic care a avut note foarte bune", a declarat Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

„Deci acum clarific. Sunt filmări cu copiii pentru că se jucau. Acești copii suferă de niște probleme de comportament. Au nevoie de doctori. Încerc să obțin sprijinul doctorilor. De trei luni și jumătate sunt legată la mâini că nu pot să le fac rost de tratament. Deci ca să clarific. Copiii mei se filmau pentru că e la modă. Se băteau și se filmau. Și nu pot să zic mai mult la TV Ei au început să se filmeze pentru că ei sunt niste copii și se încaieră", a mai spus ea.

Vezi și: Silviu Prigoană, plângere penală împotriva Adrianei Bahmuţeanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel