Adriana Bahmuțeanu, operație de urgență: ''Mi-a fost foarte greu''

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu se pregătește de o nouă operație și spune că, în cazul în care ceva tragic se va întâmpla, apropiaţii să ţină cont de dorinţa sa.

Plasa pe care i-au pus-o medicii acum cinci ani, s-a rupt şi s-a agăţat de intestine, iar Adriana Bahmuțeanu este nevoită să ajungă din nou pe masa de operație.

"Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Este unde băgată printre maţe. Ghinion de neşansă. Probabil e o greşeală, dar nu mai contează. De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând", a spus Adriana Bahmuţeanu la Xtra Night Show.

"Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă", a adăugat vedeta.

Vezi și: Celebru DJ internațional, operat. Imaginea de pe patul de spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel