Adrian Zuckerman, nominalizat ambasador SUA în România, respins de Senat. Solicitări către Casa Albă

Adrian Zuckerman, nominalizat de președintele american Donald Trump ca ambasador al SUA în România, a fost retras până când Casa Alba va răspunde la o serie de cereri suplimentare. Discuțiile în ceea ce-l privește vor fi reluate în septembrie. 

Senatorul Bob Menendez, membru al Comisiei pentru Relații Externe din Senatul SUA, a declarat, că ”Suntem Comisia pentru Relații Externe din Senat, reprezentăm fața Americii către lume și este întotdeauna mai bine când putem vorbi pe o singură voce despre politica externă a Americii. Acesta este motivul pentru care mă bucur că am reușit să ne ajungem la un acord cu privire la nominalizări și legislație. 

Permiteți-mi să subliniez în ce constă acest acord. Am hotărât să introducem pe ordinea de zi nominalizările a treizeci de candidați, inclusiv Kelly Craft, nominalizat ca ambasador la ONU. 

Aș sublinia că, deși nu susțin o serie de candidați, am finalizat procesul de verificare a lor și am susținut adăugarea lor pe ordinea de zi. 

Cu toate acestea, pentru domnul Zuckerman și domnul Manchester, avem cereri restante, legate de acuzațiile de hărțuire sexuală și mediu de lucru ostil. Mă bucur că președintele comisiei de politică externă a fost de acord să le retragă până când Casa Albă răspunde la scrisorile mele ca Securitatea Diplomatică să realizeze verificări suplimentare. 

Dacă voi primi răspunsul la această cerere de verificări suplimentare, cele două propuneri vor putea fi discutate la ședința de la începutul lunii septembrie”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel