Adrian Zuckerman, noul ambasador SUA. Chirieac: ''Să înțeleagă ce se petrece în România''

Adrian Zuckerman este noul ambasador SUA în România. DCNews a fost prima publicație care a oferit informațiile. Analistul politic, Bogdan Chirieac, își dorește ca americanii să înțeleagă cu adevărat ceea ce se petrece în țara noastră și are încredere în noul ambasador.

Eu sunt foarte încrezător că va urma o schimbare majoră în sensul îmbunătățirii politice americane față de România. Am anunțat pe DCNews venirea lui Adrian Zuckerman, pe 4 mai. Este un om de afaceri, provenit din mediul imobiliar, absolvent al Facultății de Drept, din New York, cu o diplomă preuniversitară la un institut celebru. Pare un om republican, reprezentant al lui Donald Trump, capabil să înțeleagă, în sfârșit, ce se întâmplă în România., a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Analistul politic își dorește ca, odată cu venirea noului ambasador, americanii să înțeleagă cu adevărat care este situația din România.

''Pentru a avea o relație puternică, așa cum ne dorim, ar trebui ca partea americană să înțeleagă ce se petrece în această țară. Ce se reproșează Excelenței Sale, ambasadorului Hans Klemm, și de ce nu putem spune că mandatul său de ambasador a fost un succes? Tocmai din capacitatea de a privi lucrurile în ansamblul lor, a mers pe o singură linie, talibană, nu la stânga, nu la dreapta, fără să vadă situația politică, economică, socială din România în ansamblul ei. 

Ce așteptăm de la Zuckerman? În primul rând să înțeleagă, pentru numele lui Dumnezeu, în ce situație se află România, în ce situație se află Estul Europei. Care este situația noastră cu Bruxelles? Care este relația cu Berlinul? a spus analistul Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel