Adrian Vasile (CSM Bucureşti): Cristina Neagu va face deplasarea la Lubin, vom vedea dacă va şi juca

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat, vineri seara, că jucătoarea Cristina Neagu s-a recuperat aproape în totalitate după ruptura de ligamente suferită la sfârşitul anului trecut şi a precizat că va face deplasarea în Polonia pentru meciul cu MKS Perla Lubin din Liga Campionilor, dar nu ştie dacă va şi juca.

'Avem numai veşti bune despre Cristina. Ea se simte foarte bine şi ne bucură pe toţi lucrul ăsta. Azi se antrenează alături de echipă aşa că mai bine de atât nu se poate. Trebuie să vedem dacă va juca la Lubin. O să facă deplasarea în Polonia, o să vedem. Planul cu ea a fost să o luăm pas cu pas, zi cu zi ca să vedem cum se simte şi cum reacţionează, aşa că facem o analiză după fiecare antrenament. Genunchiul arată bine, reacţionează bine, ea este într-o pasă foarte bună pe care noi toţi o doream. Aşa că trebuie să ţinem pumnii şi să fie totul bine', a spus tehnicianul.

'Andreea Lekic (n.r. - aflată de asemenea în recuperare după o accidentare la spate) este şi ea cu noi la acest antrenament. Face parte dintr-un program din care face parte şi Cristina Neagu. Încercăm să găsim un echilibru perfect între ce poate să facă şi ce nu poate să facă. Dar recuperarea ei arată bine şi avem toate speranţele să o vedem în curând în teren', a adăugat Adrian Vasile. Acesta a menţionat că nu se gândeşte deloc la faptul că formaţia sa este favorită în partida cu MKS Perla Lubin de duminică. 'E un meci important pe care cu siguranţă vrem să-l câştigăm.

Nu cred în calculele hârtiei niciodată sau în echipe care sunt favorite dinainte. Istoria a arătat că CSM Bucureşti a reuşit să facă lucruri senzaţionale când nu era favorită, aşa că nu mă gândesc deloc că suntem favoriţi cu Lubin. Trebuie să învăţăm din fiecare meci ca să perfecţionăm relaţiile de joc. Nu mă gândesc deloc la a repeta scorul din meciul tur (35-19), nici atunci nu am avut dorinţa de a câştiga la o diferenţă atât de mare. Ce pot să spun e că o să intrăm în teren extrem de concentraţi, nu contează dacă va fi o diferenţă mai mare sau mai mică. Important e să ne facem treaba cât mai bine', a afirmat Adrian Vasile.

'Este cea mai importantă săptămână a noastră, avem trei meciuri, cu Lubin, Braşov şi Esbjerg, care e clar de o importanţă majoră. E o săptămână în care toată lumea va veni cu toată puterea şi concentrarea ca să o încheiem bine. Final4 este obiectivul nostru, pentru asta ne antrenăm, ca să ajungem acolo şi să încercăm să câştigăm Liga Campionilor. Nu e în niciun caz o presiune pe noi, la clubul ăsta fiecare dintre noi ştim că asta trebuie să facem. Nu aş spune că e un lucru normal, dar pentru asta am venit aici', a mai spus el. Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, duminică, de la ora 19:00, în deplasare, formaţia poloneză MKS Perla Lubin, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a a grupei B a Ligii Campionilor, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel