Adrian Vasile (CSM Bucureşti) - Ar fi o greşeală să o folosesc pe Cristina Neagu tot meciul cu Esbjerg

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat, vineri, că jucătoarea Cristina Neagu va juca în meciul cu Team Esbjerg din Liga Campionilor, dar nu pe parcursul întregii partide pentru că acest lucru ar fi o greşeală având în vedere că a revenit de curând după ruptura de ligamente.

"Cu Braşovul în campionat, Cristina Neagu a putut să joace mai multe minute. Genunchiul i-a reacţionat foarte bine, iar astea sunt semne foarte bune. Nu va fi jucătoarea care va evolua 60 de minute cu Esbjerg, ar fi o greşeală din partea mea, dar o vom vedea în teren, aşa cum ne dorim. Cred că toţi avem un moral foarte bun, tot timpul trebuie să înţelegem că peste câteva zile urmează o nouă şansă de a juca bine. Cred că avem o perioadă bună, avem multă încredere în noi, aşa că eu spun că stăm bine cu moralul", a spus Vasile înaintea antrenamentului de vineri seara de la Sala Polivalentă.

"Dacă aş spune că nu e nicio diferenţă între campionatul intern şi Liga Campionilor ar fi o minciună, dar noi nu subestimăm niciuna dintre cele două competiţii. Doar că nicio echipă din lume nu cred că a reuşit să aibe o evoluţie perfectă meci de meci. Suntem oameni, aşa că mie îmi place să văd partea plină a paharului din tot ceea ce se întâmplă. E o istorie în campionatul României cu acel meci din prima etapă despre care nu mai vreau să discut. Este un campionat lung. Dacă azi s-ar fi terminat ar fi fost o mare problemă, însă mai avem multe meciuri în faţa noastră. Trecutul nu-l mai putem influenţa, dar cu siguranţă putem influenţa prezentul şi viitorul", a adăugat tehnicianul.

Adrian Vasile a menţionat că a fost surprins de neconvocarea jucătoarei sale Laura Chiper Moisă la echipa naţională pentru Campionatul Mondial din Japonia (30 noiembrie - 15 decembrie). "Într-un fel m-a surprins neconvocarea Laurei Chiper la naţională pentru Campionatul Mondial, dar nu vreau să comentez lucrul acesta. Cred că Laura vă poate spune cel mai bine ce simte. E un Campionat Mondial şi nu cred că e o onoare mai mare decât să îţi reprezinţi ţara, aşa că pentru orice jucător care nu e convocat este o dezamăgire. Oricum, nu cred că toate aceste discuţii (n.r. - despre selecţie) pot influenţa echipa naţională, nu văd de ce. Toată lumea e suficient de matură şi cu suficient de multă experienţă încât să înţeleagă că în viaţă vor fi şi critici, şi momente mai puţin bune şi trebuie să trecem peste ele", a afirmat Vasile.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, duminică, de la ora 14:30, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia daneză Team Esbjerg, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Grupei B a Ligii Campionilor. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel