Țuțuianu și-a anunțat DEMISIA din funcția de MINISTRU: Am recunoscut în fața premierului-update

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Ministrul Adrian Țuțuianu și-a lăsat demisia pe masa premierului și i-a zis lui Mihai Tudose să ia decizia în consecință după subiectul plății sumelor aferente soldelor/salariilor de la nivelul MApN.

În urma unei erori de comunicare care nu îi aparține ministrului Apărării, ci persoanelor din subordinea sa, Adrian Țuțuianu a decis să-și prezinte demisia în fața lui Mihai Tudose. Rămâne de văzut ce va decide premierul. Adrian Țuțuianu a anunțat că banii există și, pe calendarul deja anunțat, va face plățile de salarii.

"Pe data de 15 septembrie plătim salariile aferente lunii august! Nu există niciun fel de problemă cu alocările financiare. (...) Mihai Tudose mi-a reproșat lipsa de comunicare și cu dânsul, și cu presa. Au fost în foarte multe întâlniri. Îmi pare rău că nu am urmărit subiectul de la început. Am lăsat demisia pe masa premierului. Nu există probleme financiare, ci incidente tehnice.

Mi-am depus demisia pentru lipsa de comunicare. Am recunoscut în fața premierului că am greșit față de el că nu i-am comunicat și nu am comunicat cu presa din lipsă din timp. I-am spus că îmi asum greșeala. Mi-a spus că această decizie o ia el. Am făcut eforturi extraordinare în această perioadă, dar se pare că nu întotdeauna este suficient. Avem resurse financiare suficiente. Vreau să fie toată lumea convinsă că Guvernul are resurse financiare, banii sunt în bugetul Ministerul Apărării Naționale. Chestiunea este de natură strict tehnică.

Nu există niciun fel de întârziere! Pe 15 septembrie se plătesc drepturile salariale aferente lunii august și în aceeași lună se plătesc drepturile la hrană și alte drepturi suplimentare care sunt datorate potrivit legii. Acestea sunt în termen", a spus Adrian Țuțuianu la Antena 3 în emisiunea "100 de minute" realizată de Alessandra Stoicescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel