Adrian Teleșpan, de la Asia Express, mărturisiri: Când m-am născut, arătam ca un Yoda cu retard. Oamenii fugeau de mine

Adrian Teleșpan, fost concurent la Asia Express, a împărtășit cu fanii de pe Facebook mai multe momente din viața lui. Tânărul a povestit cum medicii, la naștere, i-au dat doar 48 de ore de viață. De asemenea, Tele a ținut să-i transmită și un mesaj colegei sale din competiție, Ana Morodan.

"Eu, când m-am născut, arătam ca Dalai Lama, dar cu cearcăne, un fel de Yoda cu retard. Sentimentul pe care cred că oamenii îl aveau atunci când mă vedeau era că voiau să mă salveze în timp ce fugeau de mine. Am venit pe lume prematur, la 6 luni și 3 săptămâni, cu o greutate de vreo 1,7 kg și am avut un fel de hidrocefalie (asta, vizual, s-ar traduce că eram jumate cap, jumate restul...), iar medicul care a asistat-o pe maică-mea la naștere mi-a dat maxim 48 de ore. Bunică-mea, Nela Iacob din sat Dângești, comuna Berislăvești, județul Vălcea, nu a fost de acord cu treaba asta, în sensul în care s-a uitat la medic și, pe scurt, i-a zis: "Beși! Copilul va trăi!". Mi-a zis copilul, pentru că încă nu fusesem botezat creștinește cu superbul nume Adrian Malvinus. Da, Malvinus.

Așa, în fine. Să nu uit. M-am născut într-o duminică și cred că de asta sunt făcut pentru odihnă. Am stat vreo 6 săptămâni în incubator și dup-aia am plecat acasă cu bunică-mea care m-a crescut până la 4 ani. La 4 ani am fost relocat cu părinții mei. Treaba asta mi-a priit atât de mult, încât la 4 ani jumate am făcut meningită, moment în care ni s-a comunicat că șansele să supraviețuiesc sunt minime. Din nou, a venit bunică-mea, s-a internat cu mine în spital și m-a legănat pe piept cât a fost nevoie. Am supraviețuit și de data asta", a povestit Adrian Teleșpan pe Facebook.

Vezi și: Andra și Măruță nu mai dorm împreună. Artista a recunoscut: Mi-am asumat treaba asta

"Clinchete superbe de proteze"

"Ajuns pe la 7 ani, fizicul meu se schimbase și eram chiar un copil frumușel, prin urmare, de câte ori mă vedeau, babele din sat mă luau și mă pupau pe toate părțile, în clinchete superbe de proteze care cam jucau în gură. Nu mă înnebuneam deloc după treaba asta și încercam să evit cercurile octogenare (...) Eu aveam o reținere față de țața Didina care mă iubea nespus de mult, pentru că, la un moment dat, mi-a dat niște colivă și în ea, în timp ce mâncam, am găsit o măsea. Eh, i-o fi căzut când amesteca și n-o fi băgat de seamă", rememorează fostul concurent de la Asia Express.

Vezi și: Unde lucrează "soţia" lui Firicel din "Las Fierbinţi". De ce nu are nume în serial: Este greu...

Mesaj pentru Ana Morodan

"Sunt foarte norocos. De mic. Mie mi se întâmplă chestii geniale. Le atrag cumva. Și tot așa am ajuns și să particip la Asia Express Romania, printr-un noroc chior și grație lui Morodan, că pe ea au vrut-o producătorii, iar ea, dintre toți, m-a ales pe mine. Noroc. Nu știu dacă ați remarcat, dar am înjurat puțin în emisiune. Așa, cât de cât, omenește... Am înjurat, pentru că la fața locului, nu am înțeles ce trăiesc. Abia acum, uitându-mă la televizor, văd că mi-am trăit, în continuare, norocul. Norocul de a trăi o experiență de care nu au mulți parte, norocul de a o trăi alături de Morodan, norocul de a-mi împărți simțul umorului cu niște milioane de oameni. Așa că, dragă Norocule, îți dedic ție această experiență și mă bucur că o să trăim împreună cât om sta pe aici! Și, te rog sincer, aș vrea ca, de acum înainte, să mă bazez pe noi doi, nu doar pe tine! Luv", i-a transmis Teleșpan Anei Morodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel