Adrian Năstase, în ce funcție îl propune pe Liviu Pleșoianu în PSD

Liviu Pleșoianu FOTO AGERPRES
Liviu Pleșoianu FOTO AGERPRES

Adrian Năstase scrie, în postarea de pe blog, și despre Liviu Pleșoianu, pe care-l propune într-o funcție de conducere în PSD. 

”Mi se pare interesanta si utila cresterea lui Liviu Plesoianu. Un partid mare, cum este PSD, trebuie sa acopere prin liderii sai atat electoratul de centru-stanga, cat si pe cel de stanga traditionala, cu o componenta nationala mai pronuntata. Liviu Plesoianu se poate adresa acestor alegatori de stanga, mai radicali” scrie Adrian Năstase. 

Cu privire la funcția în care îl propune, Adrian Năstase spune că Liviu Pleșoianu ar putea fi directorul Institutului Șincai, care să modernizeze doctrina partidului și să pregătească niște cadre tinere: ”Va trebui ales un nou presedinte al Consiliului National. Departamentele partidului vor trebui revigorate. Si aceste lucruri vor trebui realizate in conditiile in care multi parlamentari si multi lideri locali isi vor lua, firesc, zile de concediu in iulie si august. Cred, in continuare, ca e nevoie de reactivarea Institutului Sincai, pentru modernizarea doctrinei dar si pentru pregatirea unor cadre tinere. In momentul de fata, nu se desfasoara nicio activitate in acel sediu, care este proprietatea achizitionata prin generozitatea mai multor membri de partid. Oare Liviu Plesoianu nu ar fi potrivit ca director al acelui institut?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel