Adrian Năstase, de Crăciun: Ne-am prefăcut că...

Adrian Nastase
Adrian Nastase

Adrian Năstase a povestit pe blogul personal despre cum a sărbătorit Crăciunul alături de cei dragi, departe de România.

Dragi prieteni, călătoria noastră în Vietnam a continuat pe insula Phu Quoc. Vremea, deși este – teoretic – iarnă aici, este călduroasă și cu averse zilnice de ploaie. Pentru noi e bine pentru că soarele este foarte puternic. Am făcut o scurtă călătorie în jurul insulei, cu un vaporaș, revopsit de vreo zece ori, și ne-am prefăcut că pescuim vreo două ore.

Aseară, am sărbătorit Crăciunul la hotelul în care suntem cazați. Organizatorii s-au chinuit să aranjeze totul foarte frumos, pe gazonul din fața hotelului. La ora 18 fix, ora la care eram invitați, a început o ploaie musonică ce a durat 5 minute. Organizatorii erau disperați. Totuși, într-o oră, totul a fost rearanjat. A fost o seară foarte plăcută, mai ales că eram toți împreună.

Vouă, dragi prieteni, vă doresc Sărbători fericite. Să așteptați cu speranță Noul An și să lăsați în urmă supărările., a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

Vezi imaginile AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel