Adrian Năstase, ajutor pentru Viorica Dăncilă. Cum poate PSD să păstreze majoritatea în Parlament

Fostul premier Adrian Năstase a oferit, pe blogul său, câteva sfaturi pentru social-democraţi, astfel încât aceştia să îşi păstreze majoritatea în Parlamentul României. 

"Sesiunea parlamentară, care se deschide astăzi, va muta, în mod substanţial, atenţia mass media – şi deci ale opiniei publice – de la temele obsesive ale vacanţei la subiecte politice. Inclusiv la cele externe, în măsura în care Brexitul poate genera efecte negative pentru românii plecaţi în Marea Britanie.

Parlamentul, cu geometria sa variabilă, va da răspunsuri privind stabilitatea guvernamentală dar si în legătură cu derapajele instituţionale care au permis abuzuri şi crime de genul Caracal", a scris Adrian Năstase. 

Sfaturi pentru PSD. Cum se poate păstra majoritatea în Parlament

"Pentru PSD, sabia moţiunii de cenzură a devenit periculoasă. Soluţia, în opinia mea - părăsirea  politicii ezitărilor, a nehotărârii. Sunt necesare decizii chirurgicale, adoptarea unor politici clare, numirea unor oameni competenţi in posturi importante, la partid şi la guvern. În felul acesta, PSD poate redeveni un „magnet” care să atragă  „fragmente” dizidente, grupuri care şi-au anunţat candidaţi „independenţi”, etc", a mai scris fostul premier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel